• 06

    19

    2021
  • 0
Network marketing ile para kazanmak mümkün mü?

NETWORK MARKETİNG İLE PARA KAZANMAK MÜMKÜN MÜ?

Network Marketing nedir?

Namı diğer çok katlı pazarlama yani network marketing onlarca yıldır devam eden bir iş modelidir.

Model, ilişkiler ve ağızdan ağza pazarlama aracılığıyla doğrudan satış tekniğini kullanır. Bu pazarlama modelinde network pazarlamacısı sadece yaptığı satışlardan para kazanmaz, aynı zamanda programa veya şirkete kazandırdığı kişiler üzerinden de para kazanır.

Bu iş modeli kesinlikle karmaşık değildir ve bir ofisinizin olmasına veya pahalı ekipmanlar almanıza gerek yoktur.

Katılımcı olarak, temel olarak sadece iki şey yapmanız gerekir

1- Müşterileri ürünlerinize veya hizmetlerinize yönlendirmek

2- İş sahibi veya temsilci olmaları için insanlara sponsor olmak

Bir ürün sattığınızda satıştan komisyon alırsınız. Sponsor olarak şirkete kazandırdığınız her kişinin müşterileri üzerinden komisyon alırsınız. Böylece müşteri tabanı ve distribütörlerden oluşan bir grup oluşturmak için teşvik edilmiş olursunuz. Ne kadar çok insan kazandırırsanız o kadar çok para kazanırsınız.

Hadi biraz da sektörün avantajlarından bahsedelim.

Network marketingin avantajları

1 – Kanıtlanmış iş modeli

İlk avantaj işe yarar olmasıdır. Çok katmanlı pazarlama şirketlerini gözden geçirdiğinizde katılımcılarının ciddi kazançlar elde ettiğini görürsünüz. Network marketing para kazanabileceğiniz kanıtlanmış bir iş modelidir. Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce network marketing şirketi vardır.

2 – Düşük başlangıç maliyeti  

Büyük finansal risk yoktur. Büyük riskler içermeyen ev merkezli bir iş arıyorsanız, network marketing bu evden para kazanmanın en ideal yoludur. Bu tür bir ev merkezli iş kurmanın başlangıç maliyeti geleneksel şirketlerinki kadar yüksek değildir ve 50 ila 2000 TL arasında başlayabilirsiniz.

3 – Personel almanıza gerek yok

Bu tür bir işte tanıdığınız bir insana biraz para vererek iyi performans gösterebilirsiniz. Faaliyete geçmeden önce personel almanıza gerek yok çünkü ortak olduğunuz şirket bu altyapıya sahip olacaktır.

4 – Envanter yok veya tonlarca stok yapmanıza gerek yok

Bu da bir diğer önemli faydadır. Tercih ettiğiniz şirkete bağlı olarak oldukça az bir stoğunuz olur çünkü şirketlerin bütün stokları depolamak için genel merkezleri veya ambarları vardır. Yeni müşteriler veya kişisel kullanım için daha fazla stoğa ihtiyacınız olursa, sipariş verebilirsiniz ve genel merkez siparişlerinizi gönderir. Bunun en büyük faydası nakit akışınızı evinizde yer kaplayacak ürün kutularına bağlamayacak olmanızdır.

5 – Büyük gelir potansiyeli

Şüphesiz ki, gelirinizi kısıtlayacak olan tek şey iş için ortaya koyduğunuz becerileriniz ve çabanız olacaktır. İnsanların büyük bir çoğunluğu için, network marketingin gelir potansiyeli tam zamanlı işlere göre daha iyidir. Her ay ister 1.000 TL, isterseniz de 10.000 TL kazanmak istiyor olun fark etmez.

6- Özgürlük

İnsanların birçoğu zaman ve parayı kontrol edebilmek ve özgür olmak için evden çalışarak ekstra para kazanmak isterler. Network marketing işi hem zaman hem de para yaratabileceğiniz bir iştir. Gün boyunca evde olabilirsiniz ve çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Tam zamanlı çalışmanın nadir görülen bir örneğidir ve paha biçilemez bir iştir!

7 – Esneklik

Modern teknoloji ürünlerini etkili bir şekilde tanıtmak isteyen bütün network marketingcilere yardımcı oluyor. Ürün satmak kolay bir görev değildir ve online olarak veya arkadaşlar aracılığıyla yapılabilir.

8 – Kaldıraç

Kaldıraç bir diğer avantajdır. İyi şirketlerin birçoğu müşteri tabanınızı ve distribütörlerden oluşan ekibinizi oluşturmanıza yardımcı olmak için araçlar, sistemler ve eğitim programları sunar. Bu sistemler ve eğitim geleneksel iş kurma süreçlerinin yükünü hafifletir.

9 – Kanıtlanmış sistemler ve akıl hocalığı

Bu tür işler geleneksel işlere göre daha düşük maliyetlerle yönetilir. Dahası, seçtiğiniz şirketteki başarılı insanlar tarafından daha önce yaratılmış sistemlere dahil olursunuz ve bu kişilerin bilgi birikimlerinden hızlı bir şekilde faydalanabilirsiniz.

10 – Artık gelir potansiyeli

Artık gelir potansiyeli bir diğer fırsattır. Bu tür bir iş artık gelir potansiyeli fırsatı sunar ve haftalar, aylar ve hatta yıllar öncesinde yapılan işlerden ödeme almaya devam edersiniz. Bu harika bir gelir modelidir! 

Sizde Homm Bitkisel Üyelik Açın Network Marketinge Adım Atın

BİR YORUM BIRAK

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

0 Yorum

  • Telefon:
    05595437678

  • Türkiye
    Türkiye

Homm Bitkisel Hakkında

Homm Bitkisel 

Kurucumuz Şeyda YENİGÜN, 2001 Yılında Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Baharat ve Şifalı bitkiler üreten bir firmada iş hayatına başlamış, bitk...

  • Abone Ol
Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Buradan İnceleye Bilirsiniz..