• 06

    21

    2021
  • 0
homm bitkisel temizlik ürünlerinin içeriği :)

HOMM BİKTİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Homm Bitkisel Temizlik Ürünleri

Sektördeki networking firmaları arasında en güvenilir ve en kaliteli ürünlerin satışını yapmakta olan Homm Bitkisel, tamamen yerli sermaye üzerine kurulmuş bir firmadır. Kurumsal olan ve bitkisel içerikli birçok ürün üretim ve satışı yapan firmamız, insan sağlığını ön planda tutmakta, ev hanımlarına gelir kapısı sunmakta ve ülke ekonomisine ciddi bir fayda sağlamaktadır. Cilt bakım ürününden, makyaj ürünlerine, parfümden bitkisel içeceklere, besin ürünlerinden temizlik ürünleri gibi sayısız ürün çeşitliliği bulunan firma, insan ve çevre sağlığı göz önünde bulundurularak üretim yapmaktadır. 

Homm Bitkisel Temizlik Ürünleri İçerik ve Temini 

Homm Bitkisel Temizlik Ürünleri, kimyasal ürünlerin yerini almış ve almaya devam eden tamamen doğal içerikli ürünlerdir. Homm bitkisel temizlik ürünlerinde kesinlikle Sles, Fosfat, SLS, GDO, Paraben, Formaldehit ya da klor gibi zararlı boyalar ve kimyasal maddeler bulunmamaktadır. Kimyasal ürün kullanmadan da temizlik ve hijyen sağlanabildiğinin en büyük kanıtı olan Homm bitkisel temizlik ürünlerinin teminini çevrenizdeki ürün satışı yapan kişilerden ya da İnternet üzerinden sağlayabileceğiniz gibi, kendiniz üye olarak da indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz. 

ürünlere buradan ulaşabilirsiniz

BİR YORUM BIRAK

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

0 Yorum

  • Telefon:
    05595437678

  • Türkiye
    Türkiye

Homm Bitkisel Hakkında

Homm Bitkisel 

Kurucumuz Şeyda YENİGÜN, 2001 Yılında Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Baharat ve Şifalı bitkiler üreten bir firmada iş hayatına başlamış, bitk...

  • Abone Ol
Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Buradan İnceleye Bilirsiniz..