• 06

    18

    2021
  • 0
Nasıl para kazanırım ?

Homm Bitkisel ile nasıl para kazanırım?

Homm Bitkisel ile nasıl para kazanılır?

Homm Üyelik Aç Kazan

1- Parekende geliri Örneğin 56 TL katalog fiyatı olan Ürün size 43 TL’ye gelir

2- Geri ödeme geliri %5 ile %25 arasında kariyerinize göre yaptığınız ciro’dan elde ettiğiniz geri ödeme tutarıdır.

3- Ara Fark geliri temsilcinin kariyer planında belirlemiş olduğu kendi yüzdelik dilimi ile kendi yüzdelik diliminin altındaki bir yüzdelik dilimde bulunan temsilcilerden yapmış oldukları cirolardan oluşan ara farktan elde edilen gelirdir.

4- Turmalin ve üzeri seviyelerde ulaşmış temsilcilerin elde ettiği bir gelirdir temsilci sadece ekibine dahil etmiş olduğu ilk hat temsilcilerinden liderlik geliri elde edebilir bu gelirden faydalanabilmek için direkt bağınızda ki ünvan ile aynı veya üst seviyede olmanız gerekmektedir Her direkt bağlı lider için ayrı ayrı ödeme yapılır.

5- Turkuaz ve üzeri seviyesine ulaşmış temsilciler için geçerlidir temsilcilerimiz geldikleri kariyeri üst üste iki ay kurduklarinda saha destek bonusu elde edilir. piyasada Araç bonusu olarak da bilinir.Bu gelir İlkay yaptığında ödenmez 2.ay ve diğer aylarda ödenen bir gelirdir. Bu gelir temsilcilerimize 1700 ile 20000 arasında gelir kazanımı sağlamaktadır.

6- 100’de 25 seviyesine ulaşmış temsilciler için geçerli olan bir gelirdir 100’de 25 seviyesine ulaşmış bir temsilcinin alt ekibinde 100’de 25 seviyesine ulaşmış bir temsilcisi var ise kazanç tablomuz da belirtmiş olduğumuz gibi 7 nesilden gelir kazanır yani 7 derinlikten kazanç elde eder

Önceklikle para kazanmanız için en önemli maddeyi söylüyorum.

Homm Üyelik Kazandırır

”Harekete geçmek” (Bu pandemi ortamında evinden çalışarak Binlerce Homm üyesinden biri olmak için Harekete geçin)

Nedemek Harekete geçmek ilk adımı atmak yani hemen ücretsiz üye olarak bu işi yapmaya karar vermek. İlk siparişinizi kulanabileceğiniz ürünlerden seçerek yeni işinize ilk yatırımınızı yapmış olacaksınız. Harekete geçmezseniz seyretmeye devam edeceğinizi, hayatınızda değşiklik olmasını beklemek ile geçireceğinizi unutmayın.

Öncelikle Homm Bitkisel ürünlerini kullanmak.

Kullandığınız Homm Bitkisel ürünlerini ilk olarak çevrenizdeki kişilere tavsiye etmek. Tavsiye edebilmenin de koşullarını öğrenmek için şirketinizin iş sunumu eğitimlerine katılmanızı, yaptığınız işi sizden önce işin zorluklarını yaşamış kişilerden öğrenmeniz gerekmektedir.

Kişileri işinize davet ederken insanları meraklandırın direk işinizden veya ürünlerden bahsetmeyin. Örneğin Arkadaşınızı aradınız Ayşe merhaba karşıma çok güzel bir proje çıktı sana bundan bahsetmek istiyorum. Musait bir zamandan bir kahve içelim (normal zamanda) , yada şu saatte whatsaptan,skype veya zoomda buluşup sana bu projeyi anlatmak istiyorum deyip başka detay vermeden telefonu kapatın.

Buluşma da şirketinizin size verdiği eğitimlerden aldığınız deneyimlerle bu işi yapamaya başladıktan sonra hayatınızda olan değişikliklerden bahsedin, Kişinin ihtiyacı neyse mesela para kazanmak, özgür olarak çalışmak, zamana ve mekana bağlı olmadan her yerden iş yapmak , uyurken para kazanmak , Homm Bitkisel ürünlerini kullanarak rahatsızlıklarına bitkisel çözüm bulmak.Karşınızdaki kişinin ihtiyacı hangisi ise onun üzerinden işi anlatmaya başlayın çünkü kişi ihtiyacı olan şey ne ise onu tamamlamak için bu işe girecektir.

İşinizi anlatırken ürünleri kullanma potansiyeli olan kişilere ürünleri tavsiye etmek. İşi yapabilecek ise, para kazanmayı isteyenlere Homm Bitkisel ile nasıl her ay asgari ücretten fazla gelir elde edebileceklerini, daha sonra ağ pazarlama sayesinde sınırsız kazanca ulaşabileceklerini söyleyin.

Bu pandemi ortamında herşey E-Ticarete döndü sizde ev konforunda şirketiniz ürünlerini ve yukarıda bahsettiğimiz iş planı kazanç sistemini çok kolay bir şekilde anlatabilmeniz için facebook,instagram,twitter gibi en çok kullanılan platformlarda işinizi tanıtmak kalıyor.

Çok Önemli : Son olarak işe başlamak için kullanacağınız sistem Telefon rehberinizden bu işi yapabilecek 50 kişiyi belirlemek ve bir program yaparak yukarıdaki taktikleri uygulayarak bu kişilere ulaşmak . Bu denenmiş bir istatistiktir .Bu 50 kişiden 10 kişi ürünlerinizden sipariş verecek en az 3 kişisi de sizinle bu yolda yürümek için başlayacak ilk 3 alt üyeniz olacaklardır.

Ekibimize katılan herkese gece gündüz elimizden geldiğince destek olacağımızı bilerek ekibimize katılmanızı istiyoruz.

Unutmayın.

Homm Bitkisel Üyelik Açın Kazanın

“Uyurken para kazanmanın bir yolunu bulamazsan, ölene kadar çalışırsın.. Warren Buffett”

Sevgiyle kalın Sizin Başarınıza.

BİR YORUM BIRAK

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

0 Yorum

  • Telefon:
    05595437678

  • Türkiye
    Türkiye

Homm Bitkisel Hakkında

Homm Bitkisel 

Kurucumuz Şeyda YENİGÜN, 2001 Yılında Trakya Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Baharat ve Şifalı bitkiler üreten bir firmada iş hayatına başlamış, bitk...

  • Abone Ol
Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Buradan İnceleye Bilirsiniz..